3 sätt att bära klänningar på under årets kyliga dagar

Bara för att vi bor i ett land som är kallt under majoriteten av åren betyder det inte att man inte kan klä sig snyggt och trendigt! Men vi vet hur svårt det kan vara när man inte vill göra annat än att stanna inne och mysa i sina mjukiskläder.

Om du är en person som gärna vill bära fina klänningar även under vinterhalvåret rekommenderar vi att du läser vidare. Här listar vi våra 3 bästa tips på hur du kan bära dina klänningar under årets kalla dagar utan att frysa!

 

1.    Klänning & jeans

Det klassiska sättet att klä sig snyggt under vinterhalvåret med klänning är att välja en klänning med långa armar och ett par jeans. Klänningar av bomullstyg är att föredra då dessa för det mesta håller värmen. Helst vill du ha ett par byxor som går till midjan och är beskurna precis ovanför fotleden. Matcha med ett par klackar eller sneakers för att se trendig och snygg ut!

Kolla på klänningar här. Foto: Unsplash

2.     Klänning & polotröja

Ett annat, snyggt sätt att bära klänningar utan att frysa på är att bära en polotröja under. Kläder som polotröjan passar perfekt till nästan vilken klänning som helst, men är att föredra med en v-ringad klänning eller en maxiklänning utan ärm. Vilken färg du har på polotröjan spelar inte någon större roll, men det är att föredra en enfärgad version som inte skär sig med klänningen. Vill du verkligen glänsa rekommenderar vi att du matchar outfiten med ett par långa stövlar eller ankelboots.

 

3.    Klänning & sweatshirt

Vårt sista, men fortfarande ett av de bästa, tips är att bära klänningen med en sweatshirt/stickad tröja ovanpå. Det är det ultimata för den frusna personen som gärna vill se fin ut men fortfarande hålla värmen under årets kalla dagar. Här kan du också leka runt med färgerna utan att behöva bekymra dig allt för mycket. Har du en svart klänning under kan du med fördel bära vilken topp som helst ovanför. För en ultimat look rekommenderar vi ett par ankelboots, gärna i en färg som matchar tröjan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.